JURIDICE MOLDOVA
Despre proiect ⁞ Manageri proiect: Vlad Bercu, Cristian OnicaEchipaEvenimente MD
 
JURIDICE MOLDOVA
Coordonator ştiinţific
Prof. univ. dr. Tudorel TOADER
Rector Univ. "Al.I. Cuza" din Iaşi, Ministrul Justiţiei

Titus Corlățean s-a întâlnit cu președintele Curții Constituționale a Republicii Moldova


4 octombrie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Ministrul afacerilor externe, Titus Corlățean, l-a primit miercuri, 2 octombrie 2013, pe președintele Curții Constituționale a Republicii Moldova, Alexandru Tănase, conform unui comunicat al MAE.

În cadrul întrevederii, cei doi oficiali au abordat stadiul reformelor întreprinse de Republica Moldova în direcţia consolidării democraţiei şi a statului de drept, îndeosebi măsurile cu impact direct asupra dosarului integrării europene.

Titus Corlăţean a exprimat încredere în legătură cu atingerea de către Republica Moldova a obiectivelor urmărite în perspectiva summit-ului Parteneriatului Estic de la Vilnius, din luna noiembrie 2013.

În acelaşi timp, ministrul a asigurat în legătură cu sprijinul României pentru recunoaşterea progreselor incontestabile ale Chişinăului în aplicarea Planului de acţiune cu Uniunea Europeană pentru liberalizarea vizelor şi pentru generarea, la nivel european, a deciziilor aşteptate de cetăţenii Republicii Moldova.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii