Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Examen de admitere in profesia de consultant fiscal
14.05.2007 | JURIDICE.ro


In zilele de 9 si 10 iunie 2007 Ministerul Finantelor Publice va organiza examenul de admitere in profesia de consultant fiscal. Examenul va consta intr-o proba scrisa sub forma de test grila. Candidatii trebuie sa fie licentiati in stiinte economice si sa aiba experienta de cel putin cinci ani in activitatea financiar-contabila.

Inscrierea candidatilor se va face in perioada 16-25 mai. Examenul va avea loc in Bucuresti. Locul exact de desfasurare si tematica examenului vor fi date publicitatii pe site-ul Ministerului Economiei si Finantelor pana la data de 30 mai.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate