Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro


Print Friendly, PDF & Email

Examen de admitere in profesia de consultant fiscal
14.05.2007 | JURIDICE.ro

In zilele de 9 si 10 iunie 2007 Ministerul Finantelor Publice va organiza examenul de admitere in profesia de consultant fiscal. Examenul va consta intr-o proba scrisa sub forma de test grila. Candidatii trebuie sa fie licentiati in stiinte economice si sa aiba experienta de cel putin cinci ani in activitatea financiar-contabila.

Inscrierea candidatilor se va face in perioada 16-25 mai. Examenul va avea loc in Bucuresti. Locul exact de desfasurare si tematica examenului vor fi date publicitatii pe site-ul Ministerului Economiei si Finantelor pana la data de 30 mai.


Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.