Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Reuniune tehnică în cadrul proiectului „Întărirea capacităţii oficiilor de recuperare a creanţelor şi a organelor judiciare din UE în lupta împotriva criminalităţii economice şi în recuperarea creanţelor”
07.10.2013 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Ministerul Justiției a dat publicității vineri, 4 octombrie 2013, un comunicat privind implementarea proiectului „Întărirea capacităţii oficiilor de recuperare a creanţelor şi a organelor judiciare din UE în lupta împotriva criminalităţii economice şi în recuperarea creanţelor„.

A doua reuniune tehnică din cadrul proiectului s-a desfășurat la Sibiu, 2-4 octombrie 2013, și au participat procurori, ofiţeri de poliţie judiciară, judecători şi alte categorii de experţi din România (reprezentanţi ai Oficiului Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor, ai Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală), precum şi ofiţeri de poliţie, judecători şi specialişti din statele partenere în proiect, respectiv Franţa, Olanda şi Ungaria.

S-a discutat despre: investigaţiile financiare, mecanisme pentru identificarea/evaluarea prejudiciului şi a „profitului” infracţional, proceduri de lucru la nivelul oficiilor de administrare a bunurilor sechestrate/confiscate, schimbul de informaţii prin intermediul oficiilor de recuperare a creanţelor, precum şi aspecte de practică judiciară cu accent pe confiscarea de la terţi, confiscarea extinsă, conexiuni spălarea banilor/recuperarea creanţelor etc.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti