Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Tiberiu Mihail Niţu a participat la întâlnirea regională cu tema “Abordarea strategică a unui fenomen complex: Corupţia. Investigare, destructurare, confiscare“


7 octombrie 2013 | Alexandra CONSTANTIN, Paula VÂRBAN

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Drept penal

Domnul Tiberiu Mihail Niţu, procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a participat în perioada 3-4 octombrie 2013, la Bacău, la întâlnirea regională cu tema “Abordarea strategică a unui fenomen complex: Corupţia. Investigare, destructurare, confiscare“.

La întâlnire au participat, alături de procurori şi poliţişti din cadrul instituţiilor organizatoare – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Direcţia Generală Anticorupţie – şi reprezentanţi ai Consiliului Superior al Magistraturii, Agenţiei Naţionale de Integritate, Serviciului Român de Informaţii, Departamentului de Informaţie şi Protecţie Internă.

La lucrări au fost prezenţi procurori generali ai Parchetelor de pe lângă Curţile de Apel Bacău, Constanţa, Bucureşti, Iaşi, Galaţi, prim procurori ai parchetelor de pe lângă tribunalele de pe raza curţilor de apel menţionate, precum şi ofiţeri de poliţie, şefi ai structurilor teritoriale din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie.

Evenimentul a avut loc în contextul amplificării eforturilor de combatere a corupţiei, iar discuţiile au vizat atât aspecte de ordin tehnic, cât şi prezentarea unor cazuri relevante instrumentate, având ca obiect infracţiuni de mică corupţie şi conflict de interese.

:: sursa: mpublic.ro

Paula VÂRBAN
Alexandra CONSTANTIN
student, Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti
internship, Societatea de Stiinte Juridice

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică