Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Seminar pentru pregatirea magistratilor ref. restituirea proprietatilor
15.05.2007 | JURIDICE.ro


In perioada 14-16 mai se desfasoara la Sovata cel de-al treilea seminar de pregatire a magistratilor „Practica neunitara in materie civila – fond funciar” – organizat de Consiliul Superior al Magistraturii, Institutul National al Magistraturii, Inalta Curte de Casatie si Justitie, in colaborare cu Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor. La seminar, pe langa cei 22 magistrati invitati de la Judecatoriile si Tribunalele din tara si formatori de la INM, va fi prezent si Theodor Nicolescu, vicepresedintele Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate