« Selected
Flux noutăţi
AnunţuriSistemul judiciarUNBR BarouriNotariatExecutoriUniversitariaInternaţionalJURIDICE.ro

Lansare ghid despre nearshoring în România
07.10.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Camera de Comerţ Olandeză Română (NRCC) va lansa cu ocazia unui mic dejun de lucru, Marti, 8 octombrie, ghidul despre nearshoring în România. Ghidul împreuna cu Cartea Albă cu recomandari făcute guvernului României vor fi înmânate dnei Maria Grapini, Ministru delegat pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediu de Afaceri și Turism.

Ghidul este o iniţiativă NRCC cu scopul de a clarifica și de a promova atractivitatea României ca destinație pentru nearshoring, prezentând atât avantajele cât şi riscurile implicate. Nearshoring-ul este abordat în cel mai practic şi pragmatic mod, paşii de urmat şi calculele care trebuiesc făcute fiind descrise în detaliu.

Ghidul este util oamenilor de afaceri care au în vedere un nearshoring în România. El oferă o imagine de ansamblu despre potențialul, beneficiile și provocările care sunt legate de nearshoring în România.

Cartea Albă se adresează autorităţilor din România şi subliniază oportunităţile existente pentru a revigora economia românească și climatul de afaceri. Este dovedit că nearshoring poate acționa ca un instrument puternic pen tru atragerea de noi investiții străine , una dintre prioritățile explicite ale guvernului român.

Misiunea Camerei de Comerţ Olandeze Române este să promoveze investițiile şi relaţiile comerciale dintre România şi Olanda. Pentru NRCC, nearshoring din Olanda în România, dar şi invers, este atât în beneficiul companiei care externalizează serviciile cât şi a partnerului care le internalizează, conducând totodată la creşterea competitivităţii ambelor ţări. Este în toate aspectele o situa ție win – win, ceea ce corespunde pe deplin cu misiunea noastră.

 
Secţiuni: Content | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD