Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

MSI. Cerere de ofertă pentru servicii de consultanță juridică în vederea finalizării privatizării Romtelecom. UPDATE


9 octombrie 2013 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

9 octombrie 2013: Oferta Societatății ”Bulboacă și Asociații” a fost declarată câștigătoare, potrivit unui comunicat al MSI.

Au fost depuse cinci oferte de către: Boștină și Asociații SPRL, Salans FMC SNR Denton Europe – Todor și Asociații SCA, D&B David și Baias SCA, Bulboacă și Asociații și Borza și Asociații SCA. Oferta câștigătoare a fost stabilită ca urmare a aplicării criteriului ofertei cu prețul cel mai scăzut.

***

8 octombrie 2013: Ministerul pentru Societatea Informațională a publicat duminică, 6 octombrie 2013, pe site cererea de ofertă pentru ”Servicii de consultanță prestate de un consultant specializat, bancă de investiții sau consorțiu format dintr-o bancă de investiții și consultant juridic, care să aibă capacitatea de a presta și servicii de investiții financiare pe piața de capital”, în vederea vânzării pachetului minoritar de acțiuni deținut de MSI la Romtelecom SA.

:: cererea de ofertă

 

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro