Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Dan Voiculescu solicita cercetarea averii Monicai Macovei

16.05.2007 | JURIDICE.ro
Newsletter
Instagram
Facebook

Dan Voiculescu a trimis ieri o scrisoare ministrului Justitiei, Tudor Chiuariu, solicitandu-i cercetarea averii Monicai Macovei.

In scrisoare se arata: „Doamna Monica Macovei a incalcat obligatiile instituite prin art. 4 din Legea nr. 115/1996, text ce obliga persoanele la care se refera actul normativ sa-si publice declaratiile de avere pe paginile de Internet ale Guvernului si Ministerului Justitiei, atat in momentul numirii in functie, cat si dupa incetarea mandatului, aceasta fiind prima modalitate de constatare a unor diferente intre bunurile aflate in patrimoniul demnitarului la inceperea mandatului si cele obtinute de acesta in perioada exercitarii functiei.”

Totodata, Dan Voiculescu a mai solicitat ministrului Justitiei, verificarea sumelor de bani primite de fostul ministru al Justitiei in raport de participarile la sedintele CSM.

Tot ieri, Partidul Conservator a sesizat Procurorul General cu privire privatizarea ALRO Slatina, solicitand sa fie vizati Traian Basescu, Valeriu Stoica si Radu Berceanu.

Newsletter
Instagram
Facebook

Aflaţi mai mult despre
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate