Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Calendarul pentru ocuparea funcțiilor de conducere din DNA
09.10.2013 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Marți, 8 octombrie 2013, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât stabilirea următorului calendar pentru examinarea candidaturilor propuse pentru ocuparea funcţiilor de procuror şef al Secţiei de de combatere a corupţiei, procuror şef adjunct al Secţiei de combatere a corupţiei, procuror şef al Secţiei judiciară penală şi procuror şef al Secţiei de combatere a infracţiunilor de corupţie săvârşite de militari din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, după cum urmează:
– 08-25.10.2013 – punerea în dezbatere publică a proiectelor de management şi efectuarea verificărilor asupra candidaturilor;
– 25.10.2013 – analizarea rezultatelor demersului anterior;
– 28.10.2013 – intervievarea candidaţilor;
– 29.10.2013 – transmiterea avizelor către ministrul justiţiei.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate