Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

MJ va organiza Adunarea Generală a Organizaţiei Europene de Probaţiune din anul 2016
09.10.2013 | JURIDICE.ro

Florin Moţiu, Secretar de Stat, şi Iuliana Cărbunaru, directorul Direcţiei de Probaţiune din cadrul Ministerului Justiţiei, au participat marți, 8 octombrie 2013, la Adunarea Generală a Organizaţiei Europene de Probaţiune (CEP) de la Londra, eveniment ce se desfăşoară o dată la 3 ani şi care reuneşte reprezentanţi ai sistemelor de probaţiune din statele membre ale acestei organizaţii, potrivit unui comunicat al MJ.

Scopul Adunării Generale: stabilirea obiectivelor strategice ale CEP şi programul evenimentelor pe următorii 3 ani, consolidarea unei reţele de comunicare cu alte organizaţii din Europa în domeniul reintegrării sociale a infractorilor, precum şi anumite schimbări statutare ale organizaţiei.

A fost stabilită şi ţara gazdă a Adunării Generale din anul 2016, ocazie cu care s-a anunţat în mod oficial că România va găzdui acest eveniment, care va coincide cu celebrarea a celei de-a 35-a aniversări a CEP. România a fost aleasă pentru a găzdui acest eveniment în virtutea strânsei colaborări dintre Ministerul român de Justiţie şi CEP, precum şi în virtutea experienţei comune în organizarea unor evenimente internaţionale de anvergură.

 


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.