MJ va organiza Adunarea Generală a Organizaţiei Europene de Probaţiune din anul 2016


9 octombrie 2013 | JURIDICE.ro
Secţiuni: CSM
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Florin Moţiu, Secretar de Stat, şi Iuliana Cărbunaru, directorul Direcţiei de Probaţiune din cadrul Ministerului Justiţiei, au participat marți, 8 octombrie 2013, la Adunarea Generală a Organizaţiei Europene de Probaţiune (CEP) de la Londra, eveniment ce se desfăşoară o dată la 3 ani şi care reuneşte reprezentanţi ai sistemelor de probaţiune din statele membre ale acestei organizaţii, potrivit unui comunicat al MJ.

Scopul Adunării Generale: stabilirea obiectivelor strategice ale CEP şi programul evenimentelor pe următorii 3 ani, consolidarea unei reţele de comunicare cu alte organizaţii din Europa în domeniul reintegrării sociale a infractorilor, precum şi anumite schimbări statutare ale organizaţiei.

A fost stabilită şi ţara gazdă a Adunării Generale din anul 2016, ocazie cu care s-a anunţat în mod oficial că România va găzdui acest eveniment, care va coincide cu celebrarea a celei de-a 35-a aniversări a CEP. România a fost aleasă pentru a găzdui acest eveniment în virtutea strânsei colaborări dintre Ministerul român de Justiţie şi CEP, precum şi în virtutea experienţei comune în organizarea unor evenimente internaţionale de anvergură.

 

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro