Secţiuni » Arii de practică » Business » Achiziţii publice
Achiziţii publice
DezbateriCărţiProfesionişti

Hochtief Solutions AG va reabilita Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu


10 octombrie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Adina Chilim-DumitriuHochtief Solutions AG, clientul reprezentat de Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), a câștigat contractul pentru reabilitarea Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu. Curtea de Apel a respins plângerea formulată de asocierea Astaldi – Alstom Company și UTI Grup împotriva deciziei CNSC, confirmând legalitatea acesteia și implicit a evaluării ofertelor depuse.

Radu Damaschin

Decizia Curții de Apel vine la opt luni de la publicarea în SEAP a anunțului de participare privind atribuirea contractului.

 Proiectul a fost coordonat de doi parteneri, Radu Damaschin (litigii) și Adina Chilim-Dumitriu (consultanța în domeniul achizițiilor publice), informează TopLegal.ro.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii