« Flux noutăţi
Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE

Provocările societății cunoașterii / 16-17 mai 2014
10.10.2013 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Anunțuri | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

Universitatea “Nicolae Titulescu” din Bucureşti, în parteneriat cu Fundaţia de Drept şi Relaţii Internaţionale “Nicolae Titulescu”, Universitatea Complutense din Madrid şi Universitatea Deusto din Bilbao organizează a VIII-a conferință științifică internațională

Provocările societății cunoașterii
  București, 16-17 mai 2014

 

Confernța îşi propune să ofere specialiştilor din domeniul de cunoaştere al ştiinţelor sociale oportunitatea de a se întâlni, de a se cunoaşte şi de a face schimb de idei. Conferinţa Ştiinţifică Internaţională CKS se adresează cadrelor didactice universitare şi cercetătorilor din ţară şi din străinătate, care sunt interesaţi de abordarea pluridisciplinară şi interdisciplinară a temelor de cercetare din domeniul ştiinţelor sociale, precum şi din domenii conexe ale acestora.

CKS se desfăşoară exclusiv în limba engleză.

Domenii de interes
Secțiunea 1: Științe juridice
Secțiunea 2: Știinte economice
Secțiunea 3: Științe politice și administrative
Secțiunea 4: Inovare în mediere
Secțiunea 5: IT în științele sociale

Termene
Înscrierea online: 24 ianuarie 2014
Expedierea studiului: 7 martie 2014
Notificarea acceptării studiului propus: 18 aprilie 2014
Plata taxei: 25 aprilie 2014
Publicarea programului CKS 2014 pe site-ul dedicat: 2 mai 2014
Desfăşurarea CKS: 16-17 mai 2014

Posibilități de publicare

Studiile acceptate în urma procesului de evaluare per-review vor fi publicate în proceedings-ul conferinţei, Challenges of the Knowledge Society, ediţia 2014, editat de Editura Universității „Nicolae Titulescu” din Bucureşti, cu ISSN. Începând cu ediţia a V-a a CKS, proceedings-ul Conferinţei are statut de revistă, periodic cu apariţie anuală, indexat în baza de date internaţională (EBSCO-CEEAS Database și Index Copernicus Data Base).

În acelaşi timp, vor fi selectate studii propuse CKS 2014, în vederea publicării acestora în următoarele reviste ştiinţifice:
1. LESIJ Lex ET Scientia International Journal, publicaţie oficială a Universităţii “Nicolae Titulescu” din Bucureşti. LESIJ este indexată BDI în: EBSCO-CEEAS, CEEOL, INDEX COPERNICUS, vLex, DOAJ, Hein Online.
2.  RRSS Romanian Review of Social Sciences, publicaţie oficială a Facultăţii de Ştiinţe Sociale şi Administrative din Universitatea „Nicolae Titulescu” (pentru mai multe detalii, http://rrss.univnt.ro). RRSS este indexată BDI în EBSCO Publishing, Index Copernicus, Ulrich’s Periodicals Directory (part of a subsidiary of ProQuest – Serials Solutions), Cabell’s Publishing (Economics & Finance and Management Directories), New Jour Catalog (Georgetown Library).
3. RRDPI Revista Română de Dreptul Proprietăţii Intelectuale. RRDPI este indexată BDI în CEEOL.
4. CMSS – Computational Methods in Social Sciences – http://cmss.univnt.ro/ – revista este în curs de indexare

Taxa de participare

100 euro pentru 1 studiu

Taxa acoperă: publicarea studiului, mapa conferinței și materialele promoționale și pauza de cafea.
Fiecare autor poate participa la CKS 2014 cu maxim două studii. Persoanele care participă la conferință cu un singur studiu vor achita taxa de 100 EURO, în timp ce participarea la conferință cu două studii atrage după sine achitarea taxei de 200 EURO.

Cheltuieli adiţionale conform formularului de înregistrare online
– 20 euro (sau echivalentul în lei la cursul zilei) – prânzul organizat la Restaurantul “Sare și Piper” (http://www.sare-piper.ro/)
– 30 euro – cina festivă.

Pentru mai multe detalii: conference@univnt.ro

 
Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD