Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

ELSA Iași – peste 130 de stagii de practică oferite studenţilor la drept ieșeni
14.10.2013 | Luca CIUBOTARU

JURIDICE - In Law We Trust

POSTUNIVERSITARIA

Peste 130 de stagii de practică oferite studenţilor la drept ieșeni

Partener media: JURIDICE.ro

Asociația Europeană a Studenților în Drept, ELSA Iași, anunță prima sesiune de stagii de practică prin programul Postuniversitaria, continuând tradiția unui program de anvergură. Pentru a pregăti viitorii juriști, se oferă șansa efectuării unui stagiu de practică cu o durată de două săptămâni chiar din anul I de studiu.

Acest tip de activitate conturează clar scopul asociației ELSA Iași, cel de a contribui la educația juridică a studenților și de a oferi studenților la drept oportunități complementare programelor de studiu din facultăți. Mai mult, în acest fel studenții au posibilitatea de a intra în contact cu profesioniști ai dreptului chiar din primul an de studiu și de a-și contura o viziune clară asupra opțiunii pe care o vor exprima în vederea alegerii unei profesii juridice. Postuniversitaria

Prin intermediul departamentului STEP (Student Trainee Exchange Programme) din cadrul ELSA Iași studenții au posibilitatea de a efectua un astfel de stagiu de practică la diverse instituții cu profil juridic din Iași: Judecătoria Iași, Tribunalul Iași, Curtea de Apel Iași, Prefectura Iași, Inspectoratul de Poliţie Judeţean, cabinete notariale, consilieri juridici, parchete, executori judecătorești, OSIM,  precum și alte asemenea instituții.
Prezentarea evenimentului și a stagiilor de practică va avea loc marţi, 15.10.2013 la ora 14:00, în Amf. P10 (corp A, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”), studenții interesați fiind selectați ulterior în baza unui interviu.

Luca CIUBOTRU
Director PR ELSA Iași

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.