Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

UPDATE. Concursul/examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor – septembrie-decembrie 2013. Tabel clasificare candidați
05.11.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

5 decembrie 2013: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității miercuri, 4 decembrie 2013, tabelele de clasificare a candidaților în cadrul concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la Curți de Apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea.

:: tabel judecători
:: tabel procurori

***

28 noiembrie 2013: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității miercuri, 27 noiembrie 2013, rezultatele obținute de candidați la testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane din cadrul concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la Curți de Apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea.

:: rezultate judecători
:: rezultate procurori

***

21 noiembrie 2013: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității joi, 21 noiembrie 2013, rezultatele obținute de candidați la proba constând în susținerea proiectului din cadrul concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la Curți de Apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea. De asemenea, a fost publicat și programul de desfășurare a testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane.

:: rezultate judecători
:: rezultate procurori
:: program testare scrisă

1 noiembrie 2013: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității vineri, 1 noiembrie 2013, rezultatele obținute de candidați la proba psihologică din cadrul concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la Curți de Apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea.

:: rezultate judecători
:: rezultate procurori

***

24 octombrie 2013: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității joi, 24 octombrie 2013, un anunț cu privire la desfășurarea testării psihologice din cadrul concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la Curți de Apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea.

:: anunț testare psihologică

***

11 octombrie 2013: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității vineri, 11 octombrie 2013, tabelul candidaților, JUDECĂTORI, care îndeplinesc normele legale de participare la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la Curți de Apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea (13 septembrie – 4 decembrie 2013).

:: tabel judecători
:: tabel procurori

Secţiuni: Sistemul judiciar | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO