Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Senatul României. Cerere de ofertă pentru înființare magazin de suveniruri
15.10.2013 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Senatul României a dat publicității marți, 15 octombrie 2013, un comunicat prin care își anunță intenția, în calitate de autoritate contractantă, de a da în folosință un spațiu din clădire destinat vânzării de suveniruri, inscripționate cu sigla instituției, în conformitate cu prevederile caietului de sarcini.

Cei interesați pot depune ofertele, în plic sigiliat, în termen de 15 zile lucrătoare de la data publicării anunțului pe site-ul instituției, la adresa: Calea 13 Septembrie, nr. 1-3, sector 5, Bucureşti, Direcţia pentru Dezvoltare, Serviciul Achiziţii Publice, camera C 208, corp E 3, tel. 021/414.28.76.

:: Caietul de Sarcini

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate