Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Cristina Tarcea a primit vizita delegației oficiale a Republicii Croația
18.10.2013 | JURIDICE.ro


Jud. Cristina Tarcea, Vicepreședintele ÎCCJ, a primit joi, 17 octombrie 2013, vizita delegației oficiale a Republicii Croația, formată din Orsat Milenic, ministrul justiției, Andrea Gustovic-Ercegovac, Ambasadorul Croației la București, Ivan Crncec, consilierul ministrului justiției, și Sonja Zerjav, Directorul Departamentului pentru UE şi Cooperare internaţională, potrivit unui comunicat.

Reprezentanții ÎCCJ și ai Ministerului Justiției prezenți la întrevedere au discutat cu delegația croată despre asemănările și deosebirile dintre sistemele judiciare ale celor două țări, cu accentul pe problemele reale existente în sistemele judiciare. Invitații s-au arătat interesați de organizarea sistemului judiciar, din punct de vedere al resurselor financiare, și de funcționarea inspecției judiciare, dar au fost abordate și subiecte precum independența justiției, statutul judecătorilor și cooperarea judiciară internațională.

Oaspeții au arătat un interes deosebit pentru noua instituție a întrebării prelimiare și pentru unificarea practicii judiciare legale și administrative în vederea evitării supraîncărcării activităţii judecătorului precum şi soluţionării cauzelor într-un termen rezonabil.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate