« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Energie
CărţiProfesionişti
BOTEZATU ESTRADE PARTNERS
 

ROF al pieţei intrazilnice de energie electrică
18.10.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 640 din data de 17 octombrie 2013 a fost publicat Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei nr. 73/2013 privind aprobarea Regulamentului de organizare si functionare a pietei intrazilnice de energie electrica.

Regulamentul stabileste cadrul pentru organizarea si functionarea pietei intrazilnice de energie electrica, respectiv:
– modul de organizare a sesiunilor de tranzactionare si de stabilire a tranzactiilor;
– principiile decontarii tranzactiilor;
– reguli privind monitorizarea si supravegherea pietei intrazilnice de energie electrica.

Piata intrazilnica de energie electrica  reprezinta piata centralizata de energie electrica, organizata si administrata de operatorul pietei de energie electrica, care ofera participantilor la piata posibilitatea de a-si imbunatati echilibrarea portofoliului pentru o zi de livrare prin tranzactii efectuate in sesiuni desfasurate dupa incheierea tranzactiilor pe PZU (piata pentru ziua urmatoare) si inainte cu un anumit interval de timp de inceperea livrarii.

 
Secţiuni: Energie, Lege 9 | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD