Secţiuni » Jurisprudenţă
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţă curentă ÎCCJ / Dezlegarea unor chestiuni de drept / Recurs în interesul legii
Curţi de apelTribunaleJudecătorii
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE)
DezbateriCărţiProfesionişti
JURIDICE
 1 comentariu | 
Print Friendly, PDF & Email

CJUE. C-108/12, SC Volksbank România – o cauză finalizată atipic
21.10.2013 | Daniel-Mihail ȘANDRU

În data de 26 septembrie 2013, s-a pronunțat Ordonanța de radiere a cauzei C-108/12, la solicitarea instanței române, Tribunalul Vâlcea (Prin scrisoarea din 10 septembrie 2013, primită de grefa Curții la 13 septembrie 2013, Tribunalul Vâlcea a informat Curtea că își retrage cererea de decizie preliminară).

Interesant este faptul că, într-un mod atipic, instanța națională soluționase cauza (internă) încă din luna mai, când, la 30 mai 2013 a luat act de tranzacția părților, fără a mai aștepta radierea cauzei de către Curtea de Justiție.

:: sursa: IADUER – un proiect CSDE, ARDAE și FJR

Mihai ȘANDRU


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “CJUE. C-108/12, SC Volksbank România – o cauză finalizată atipic”

  1. Mihaela MAZILU-BABEL spune:

    De ce trebuia să mai aștepte radierea cauzei? Adica era clar că ea cauza va fi radiată din moment ce instanța a comunicat faptul că nu dorește totuși menținerea trimiterii. Radierea opera de legem.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.