Secţiuni » Arii de practică » Business » Achiziţii publice
Achiziţii publice
DezbateriCărţiProfesionişti

Grupul de experţi în achiziţii publice al CE recrutează membru
21.10.2013 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Achiziții publice, Dreptul Uniunii Europene, Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
JURIDICE - In Law We Trust

În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria C 301 din 17 octombrie 2013 a fost publicat anunţul Comisiei Europene privind o cerere de candidaturi pentru selectarea unui expert în urma demisiei unui membru al Grupului de experţi în achiziţii publice al Comisiei compus din reprezentanţi ai părţilor interesate.

Sarcina Grupului de experţi în achiziţii publice compus din reprezentanţi ai părţilor: pune la dispoziţia Comisiei cunoştinţe şi competenţe juridice, economice, tehnice şi/sau practice pentru a o sprijini să contureze politica UE în domeniul achiziţiilor publice.

Grupul este format dintr-un număr de 20 de membri numiţi la 6 iulie 2012 pentru un mandat de 3 ani reînnoibil. Ca urmare a demisiei unuia dintre aceşti membri, serviciile Comisiei lansează un apel de candidaturi pentru selectarea unui nou membru.

Apelul este adresat următoarelor categorii de persoane: experţi din domeniul afacerilor, din asociaţiile de autorităţi contractante, din  domeniul universitar,  avocaţilor, economiştilor, experţilor în statistică sau în alte domenii.

Criteriile de evaluare şi detaliile privind procedura de aplicare sunt menţionate în anunţ.

Adina Elena OPREA

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti