Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Tribunalul Maramureș. Ziua Porților Deschise – 25 octombrie 2013

22.10.2013 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Tribunalul Maramureș a dat publicității luni, 21 octombrie 2013, un comunicat prin care anunță că va organiza ” Ziua Porților Deschise”, cu ocazia ”Zilei europene a justiției civile”, vineri, 25 octombrie 2013.

Cu acest prilej, se va desfăşura în cadrul Secţiei I civile a Tribunalului Maramureş, situată pe strada Crişan nr. 3 din Baia Mare, manifestarea anuală “Ziua porţilor deschise”, eveniment  al cărui scop este crearea unei relaţii de încredere între cei care înfăptuiesc actul de justiţie, magistraţii, şi beneficiarii acestuia, justiţiabilii.

În cadrul manifestării, va fi permis accesul persoanelor interesate, individual sau în grupuri organizate, în toate sectoarele cu relevanţă ale instanţei, pe parcursul vizitei acestea urmând a fi însoţite de judecători şi grefieri pregătiţi să răspundă solicitărilor.

Evenimentul se va desfăşura între orele 8:00-14:00, fără ca programul de lucru al instanţei să fie întrerupt, iar accesul persoanelor se va face pe baza documentelor de identitate.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week