Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Selecție studenți pentru Hexagonul Facultăților de Drept 2014
22.10.2013 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Facultatea de Drept din cadrul Universității din București a anunțat că va lansa procedura de preselecție pentru Hexagonul Facultăților de Drept ediția Timișoara 2014, potrivit unui comunicat.

Selecția va fi realizată de reprezentanții Catedrei de drept constituțional și instituții politice în data de 27 noiembrie 2013, începând cu ora 18.00, la sala 215 a Facultății de Drept, UB. Se pot înscrie studenți din anii II-IV, care au obținut minim nota 8 la examenele de drept constituțional și instituții politice.

Testul de preselecție se va baza pe bibliografiile disciplinelor drept constituțional și instituții politice, iar cu două saptămâni înainte de începerea competiției, vor fi selectați doi reprezentanți pe baza unui test final.

Cei interesați să participe sunt rugați să își exprime intenția via e-mail la adresele ramona-delia.popescu@drept.unibuc.rofabianniculae@gmail.com, până pe 25 noiembrie 2013.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate