Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Selecție studenți pentru Hexagonul Facultăților de Drept 2014


22 octombrie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Facultatea de Drept din cadrul Universității din București a anunțat că va lansa procedura de preselecție pentru Hexagonul Facultăților de Drept ediția Timișoara 2014, potrivit unui comunicat.

Selecția va fi realizată de reprezentanții Catedrei de drept constituțional și instituții politice în data de 27 noiembrie 2013, începând cu ora 18.00, la sala 215 a Facultății de Drept, UB. Se pot înscrie studenți din anii II-IV, care au obținut minim nota 8 la examenele de drept constituțional și instituții politice.

Testul de preselecție se va baza pe bibliografiile disciplinelor drept constituțional și instituții politice, iar cu două saptămâni înainte de începerea competiției, vor fi selectați doi reprezentanți pe baza unui test final.

Cei interesați să participe sunt rugați să își exprime intenția via e-mail la adresele ramona-delia.popescu@drept.unibuc.rofabianniculae@gmail.com, până pe 25 noiembrie 2013.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii