Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Selecție studenți pentru Hexagonul Facultăților de Drept 2014
22.10.2013 | JURIDICE.ro

Facultatea de Drept din cadrul Universității din București a anunțat că va lansa procedura de preselecție pentru Hexagonul Facultăților de Drept ediția Timișoara 2014, potrivit unui comunicat.

Selecția va fi realizată de reprezentanții Catedrei de drept constituțional și instituții politice în data de 27 noiembrie 2013, începând cu ora 18.00, la sala 215 a Facultății de Drept, UB. Se pot înscrie studenți din anii II-IV, care au obținut minim nota 8 la examenele de drept constituțional și instituții politice.

Testul de preselecție se va baza pe bibliografiile disciplinelor drept constituțional și instituții politice, iar cu două saptămâni înainte de începerea competiției, vor fi selectați doi reprezentanți pe baza unui test final.

Cei interesați să participe sunt rugați să își exprime intenția via e-mail la adresele ramona-delia.popescu@drept.unibuc.rofabianniculae@gmail.com, până pe 25 noiembrie 2013.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.