Secţiuni » Selected
Selected
Publicare comunicate şi informări profesionaleAnunţuri evenimenteAnunţuri de recrutare
ArticoleJurisprudenţăComunicare profesională

NNDKP Cluj-Napoca a susținut congresul internațional al Federaţiei Barourilor Europene


22 octombrie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Desfășurată în perioada 17-19 octombrie, biroul de la Cluj-Napoca al Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a susţinut în calitate de partener „Sesiunea intermediară a Congresului FBE” organizată de Federaţia Barourilor Europene (FBE) cu sprijinul Baroului Cluj. Tema abordată a fost „Liberul acces la justiție”, iar dezbaterile s-au axat pe subiecte precum: taxele de timbru și asistența publică judiciară, admiterea în profesie și exercitarea profesiei de avocat, procedurile prealabile obligatorii care pot constitui o încălcare a acestui drept, categorii de persoane cărora le este limitat liberul acces la justiție (persoane cu handicap, analfabeți, persoane care nu vorbesc limba oficială a țării în care se derulează procedurile, persoanele fără venituri/cu venituri foarte mici etc), informează TopLegal.ro.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii