« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Cluj organizează dezbaterea „Parteneriate potrivite pentru finanțări inteligente”
23.10.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Baroul Cluj a dat publicității marți, 22 octombrie 2013, un comunicat prin care anunță că va organiza dezbaterea „Parteneriate potrivite pentru finanțări inteligente” în cadrul seriei de conferinţe de informare, la nivel național, privind serviciile de finanţare şi garantare a creditelor pentru IMM-urile din România, desfășurate de Asociația Română a Băncilor (ARB) și Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM).

Dezbaterea va avea loc joi, 24 octombrie 2013, la Cluj-Napoca, între orele 9:30-13:00, la Sala Cristal – Hotel Opera Plaza, și vor participa reprezentanți ai mediului de afaceri și ai sistemului bancar.

Pe această cale, Baroul Cluj îi invită pe cei interesesați să participe la eveniment ce își propune să ofere informații importante pentru facilitarea accesului la finanțarea IMM în actualul context economic.

Nu se percepe taxă de participare. Doritorii se pot înscrie la persoana de contact: Camelia Enăchioiu-email: ce@chelgate.com, tel: 0732.334.468).

:: Agendă eveniment

 
Secţiuni: UNBR+INPPA+Barouri | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD