Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Cluj organizează dezbaterea „Parteneriate potrivite pentru finanțări inteligente”
23.10.2013 | JURIDICE.ro

Baroul Cluj a dat publicității marți, 22 octombrie 2013, un comunicat prin care anunță că va organiza dezbaterea „Parteneriate potrivite pentru finanțări inteligente” în cadrul seriei de conferinţe de informare, la nivel național, privind serviciile de finanţare şi garantare a creditelor pentru IMM-urile din România, desfășurate de Asociația Română a Băncilor (ARB) și Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM).

Dezbaterea va avea loc joi, 24 octombrie 2013, la Cluj-Napoca, între orele 9:30-13:00, la Sala Cristal – Hotel Opera Plaza, și vor participa reprezentanți ai mediului de afaceri și ai sistemului bancar.

Pe această cale, Baroul Cluj îi invită pe cei interesesați să participe la eveniment ce își propune să ofere informații importante pentru facilitarea accesului la finanțarea IMM în actualul context economic.

Nu se percepe taxă de participare. Doritorii se pot înscrie la persoana de contact: Camelia Enăchioiu-email: ce@chelgate.com, tel: 0732.334.468).

:: Agendă eveniment


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.