Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Speakeri inspiraționali și smart networking la cea de-a 5-a ediție din România: TEDxBucharest – Make it Happen. UPDATE: Agenda
08.11.2013 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

UPDATE: Agenda

agenda_Tedx

Organizată sub licența TED, conferința TEDxBucharest revine în acest an cu cea de-a cincea ediție, care va avea loc pe data de 9 noiembrie în București, la Auditorium Pallady.

În fața publicului din România vor apărea 20 de speakeri si performeri români și internaționali, venind din țări precum Marea Britanie, Norvegia, Bulgaria sau România, o experiență de viață unică, fiind sunt reprezentativi în domenii precum Economie, Sporturi extreme, IT&C, Arta digitală, Drept, Jurnalism, Arhitectură sau Implicare Socială.

auditorium-01

Anul acesta așteptăm în jur de 800 de fani TEDx care vor asculta poveștile impresionante ale unor oameni deosebiți. Ca și anii trecuți publicul care participă la conferințele TEDx este format din oameni frumoși, curioși, care contribuie și sunt implicați în comunitatea din care fac parte. Ei sunt interesați de exemple autentice de succes ale românilor sau de poveștile out-of-the-box ale invitaților internaționali și privesc TEDx ca pe un factor de schimbare.” Andrei Dinu, organizator TEDxBucharest 2013.

Fiecare dintre speakerii prezenți la eveniment va ține un discurs de maximum 18 minute, majoritatea acestor discursuri fiind susținute în limba engleză. Toate prezentările din cadrul evenimentului vor fi preluate ulterior și vor deveni disponibile pe platforma video a evenimentelor TEDx ce se desfășoară în peste 60 de țări.


Printre speakerii TEDxBucharest 2013 se numără:

Paul Radu, unul dintre cei mai premiați jurnalisti români de investigație, Knight International Fellow și fondator al Centrului Român pentru Jurnalism de Investigație. A condus departamentul de investigatie al Evenimentului Zilei și a colaborat cu BBC News Night, ABC News 20/20, NBC și CBS. Acum dezvoltă un proiect special de investigație, la nivel internațional.

George Popescu, co-fondator al start-upului Boston Technologies, unul din cele mai promițătoare 500 start-up-uri din SUA conform revistei Inc.

Yana Buhrer Tavanier, TED Fellow și activistă pentru drepturile omului. Câștigătoare a multiple premii și distincții, este de asemenea un jurnalist care depune eforturi considerabile pentru a demasca tratamentul inuman acordat copiilor și adulților cu dizabilități intelectuale și de sănătate mintală din zona Balcanilor.

Karina Hollekim, schioare recunoscută și temerară în sporturi extreme precum BASE jumping si skydiving, posesoarea unei povești de viață incredibile.

Simina Tanasescu, specialist român recunoscut la nivelul U.E. în drept constituțional.

Dragos Dubina, student la psihologie devenit instructor de sporturi montane și ghid naţional de turism, dar și explorator ale unor tinuturi îndepărtate…dar si alte persoane cu adevărat speciale.


Înscrierile se pot face pe site-ul TEDx Bucharest până la data de 8 noiembrie 2013, iar prețul unui bilet este de 100 USD.


Parteneri: BRD Groupe Societe Generale, Petrom, Pepsico, Grolsch, The Public Advisors, precum și Adevărul, ca Partener Media Strategic.


TEDx Bucharest


Despre TEDxBucharest

În spiritul “idei care merită împărtășite”, TED a creat TEDx, o platformă de evenimente locale, organizate independent, ce adună oameni care împărtășesc o experiență tip TED. TEDxBucharest s-a alăturat inițiativei internaționale încă de la început, din 2009, când au luat naștere și conferințele locale din întreaga lume.

Despre TED
TED este o organizație non profit devotată ideilor care se ghidează după dictonul Ideas Worth Spreading. A început acum 25 de ani ca o conferință de patru zile ținută în California și a ajuns astăzi o conferință globală care anual invită liderii lumii să-și prezinte ideile în 18 minute.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate