Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Ziua Porților Deschise la Curtea de Apel Iași
24.10.2013 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Curtea de Apel Iași a dat publicității miercuri, 23 octombrie 2013, un comunicat prin care anunță că va organiza ”Ziua Porților Deschise” cu ocazia Zilei Europene a Justiției Civile.

În data de 25 octombrie 2013, cu prilejul Zilei Europene a Justiţiei, Curtea de Apel Iași organizează „Ziua Ușilor Deschise”, manifestare ce vizează consolidarea relaţiei de încredere dintre magistraţi, cei care înfăptuiesc actul de justiţie, şi beneficiarii acestuia.

Cu acest prilej, cetățenii au posibilitatea să îşi formeze o reprezentare clară a imaginii reale a condiţiilor de lucru ale magistraţilor și personalului auxiliar, precum şi a etapelor pe care le parcurge un dosar de la înregistrare până la soluţionare, în scopul asigurării transparenței activității instanței.

Aducem la cunoştinţa persoanelor interesate că, începând cu ora 10.00, au posibilitatea, pe baza documentelor de identitate, să viziteze unele compartimentele ale instanţei în care se desfăşoară activitatea din cadrul instituţiei, fără însă a se perturba activităţile curente ale Curţii de Apel Iaşi.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate