Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Ziua Porților Deschise la Tribunalul Dâmbovița
24.10.2013 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Tribunalul Dâmbovița a dat publicității miercuri, 23 octombrie 2013, un comunicat prin care anunță că va organiza ”Ziua Porților Deschise” cu ocazia Zilei Europene a Justiției Civile.

Pentru a celebra Ziua Europeană a Justiției Civile, Tribunalul Dâmbovița organizează vineri, 25 octombrie 2013, între orele 10-14, la sediul său situat în Târgoviște, Calea București, nr. 3, Ziua Ușilor Deschise.

Ziua Europeană a Justiției Civile, organizată în Europa la inițiativa Consiliului Europei și a Comisiei Europene, are ca scop informarea cetățenilor cu privire la drepturile pe care le au și furnizarea informațiilor necesare exercitării lor, în vederea corectei înțelegeri a sistemului judiciar.

Tribunalul Dâmbovița își deschide ușile pentru elevi, studenți, jurnaliști, reprezentanți ai societății civile și pentru toți cei interesați să cunoască specificul activității instanțelor, dorind să reamintească tuturor că justiția este un serviciu public, transparent și că accesul la justiție este liber.

Cu această ocazie vor fi vizitate compartimentele de specialitate, cu prezentarea atribuțiilor acestora, se va explica circuitul unui dosar, precum și etapele procesului până la soluționarea unei cauze și totodată, participanților le vor fi oferite ghiduri de orientare juridică, modele de diverse cereri și broșuri de prezentare a instanței.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate