Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Transfer judecător de la judecătorie la tribunal, conform ICCJ


24 octombrie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a decis în ședința de marți, 22 octombrie 2013, transferul lui Lucian Dorin Grecu, judecător cu grad profesional de tribunal, de la Judecătoria Segarcea la Tribunalul Dolj, conform Deciziei nr. 6219/17 septembrie 2013, pronunţată de ÎCCJ – Secţia de contencios administrativ şi fiscal.

Transferul va opera începând cu data transmiterii temporare a unui post de judecător din statul de funcţii şi de personal al Judecătoriei Segarcea în statul de funcţii şi de personal al Tribunalului Dolj, până la vacantarea unui post de execuţie la această din urmă instanţă, urmând a fi sesizat Ministerul Justiţiei în acest sens.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii