Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Delegație din Armenia în vizită la Direcția Națională de Probațiune


25 octombrie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Ministerul Justiției a dat publicității joi, 24 octombrie 2013, un comunicat prin care anunță că este gazda, prin intermediul Direcției Naționale de Probațiune, unei vizite de studiu a unei delagații din Republica Armenia, condusă de Hayk Khemchyan, ofiţer de proiect în cadrul biroului Consiliului Europei de la Erevan.

Vizita se desfășoară în perioada 21-25 octombrie 2013 și este finanțată de Consiliul Europei prin intermediul proiectului „Reducing the use of custodial sentences in line with European standards”. Proiectul își propune să ajute autoritățile armene în vederea dezvoltării unui sistem de probațiune care să reducă supraaglomerarea din peniteciare.

În cadrul vizitei, delegația armeană a avut întâlniri cu reprezentanți ai Direcției Naționale de Probațiune, cu judecători și reprezentanți ai societății civile, cât și cu reprezentanți ai Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, având astfel ocazia să afle cum s-a dezvoltat sistemul de probațiune în România și să observe cum funcționează acesta.

Membrii delegației au ocazia să învețe care este rolul sistemului de probațiune în sistemul judiciar, cum se poate implementa acesta, cum se organizează și cum funcționează. Vizita oferă parților oportunitatea să facă schimb de expertiză în domeniu, dar mai important, contribuie la conturarea imaginii sistemului românesc de probațiune ca pol de expertiză în regiune.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii