Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Asociația Tineretului ONU din România. Eveniment inedit cu ocazia Zilei Națiunilor Unite


28 octombrie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Asociația Tineretului ONU din România a organizat joi, 24 octombrie 2013, un eveniment inedit, cu ocazia aniversării a 68 de ani de la înființarea Organizației Națiunilor Unite, UN at 68,  potrivit unui comunicat.

Pentru a marca momentul, membrii ONG-ului au lansat un număr impresionant de baloane de culoare albastră în curtea Facultății de Drept a Universității București și au oferit spectatorilor informații cu privire la ONU. Cu ocazia aniversării, reprezentanții Asociației au fost prezenți în mai multe centre universitare din capitală pentru a promova atât evenimentul, cât și valorile și principiile Organizației Națiunilor Unite.

De asemenea, Asociația Tineretului ONU din România a lansat și o campanie online, „ONU post-2015: Perspective pentru Viitor”, care reprezintă o platformă de dezbateri  și de promovare a ideilor cu privire la un viitor sustenabil după anul 2015, când liderii mondiali vor elabora un nou plan de dezvoltare.

Asociaţia Tineretul ONU din România  este o organizație neguvernamentală, constituită cu scopul de a promova şi încuraja valorile şi activităţile ONU în rândul tinerilor români, societăţii româneşti şi comunităţii internaţionale. Pentru a-şi atinge scopurile, organizaţia realizează seminarii, conferinţe, workshop-uri, stagii de practică, activitatea centrală axâdu-se însă asupra organizării unei conferinţe anuale de tip MUN – Conferinţa BISMUN.

UN at 68

UN at 68

UN at 68

UN at 68

UN at 68

UN at 68

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii