Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Magistrați străini în vizită la ÎCCJ


28 octombrie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Înalta Curte de Casație și Justiție a dat publicității vineri, 25 octombrie 2013, un comunicat privind vizita efectuată de delegația formată din magistraţi străini în cadrul Programului de schimb al EJTN.

Judecător Cristina Tarcea, Vicepreşedintele ÎCCJ, și Florentina Guţu, Specialist IT Direcţia Legislaţie, Studii, Documentare şi Informatică Juridică, au primit vizita delegației formată din judecători din Italia, Spania, Germania, Olanda și Bulgaria. Reprezentanta conducerii ÎCCJ a ținut o prezentare în fața oaspeților cu privire la modul de organizare și funcționare a secțiilor, a completului care judecă recursul în interesul legii, precum și a celorlalte compartimente ale instanței supreme.

Delegația străină a arătat un interes deosebit asupra noii instituţii a hotărârii prealabile, însă părțile au abordat și alte subiecte precum: cooperarea judiciară internațională, problemele reale existente în diferitele sisteme de drept, dar și importanța formării profesionale continue a magistraţilor. Oaspeții au avut ocazia să observe cum funcționează sistemul informatic ECRIS și să se familiarizeze cu site-ul instanței.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică