Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Magistrați străini în vizită la ÎCCJ
28.10.2013 | JURIDICE.ro

Înalta Curte de Casație și Justiție a dat publicității vineri, 25 octombrie 2013, un comunicat privind vizita efectuată de delegația formată din magistraţi străini în cadrul Programului de schimb al EJTN.

Judecător Cristina Tarcea, Vicepreşedintele ÎCCJ, și Florentina Guţu, Specialist IT Direcţia Legislaţie, Studii, Documentare şi Informatică Juridică, au primit vizita delegației formată din judecători din Italia, Spania, Germania, Olanda și Bulgaria. Reprezentanta conducerii ÎCCJ a ținut o prezentare în fața oaspeților cu privire la modul de organizare și funcționare a secțiilor, a completului care judecă recursul în interesul legii, precum și a celorlalte compartimente ale instanței supreme.

Delegația străină a arătat un interes deosebit asupra noii instituţii a hotărârii prealabile, însă părțile au abordat și alte subiecte precum: cooperarea judiciară internațională, problemele reale existente în diferitele sisteme de drept, dar și importanța formării profesionale continue a magistraţilor. Oaspeții au avut ocazia să observe cum funcționează sistemul informatic ECRIS și să se familiarizeze cu site-ul instanței.


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.