Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Ziua Porților Deschise la Tribunalul Mureș
28.10.2013 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Tribunalul Mureș a dat publicității, vineri, 25 octombrie 2013, un comunicat prin care anunță că a organizat ”Ziua Porților Deschise” cu ocazia Zilei Europene a Justiției Civile.

Vineri, 25 octombrie 2013, Tribunalul Mureș a organizat ”Ziua Porților Deschise”, eveniment care a avut ca scop consolidarea relației de încredere între cei care înfăptuiesc actul de justiție, magistrați, și beneficiarii acestuia, justițiabilii.

Cu acest prilej, Tribunalul Mureș s-a bucurat de prezența unui număr de aproximativ 200 de elevi de la liceele din Tg. Mureș, precum Colegiul Național ” Al. Papiu Ilarian”, Liceul Teoretic ” Bolyai Farkas”, Liceul Pedagogic ”Mihai Eminescu”, Colegiul Economic ”Transilvania”.

În principal, evenimentul a cuprins vizitarea compartimentelor din structura Tribunalului Mureș și au avut loc discuții și dezbateri pe teme specifice activității de judecată și de urmărire penală susținute de judecători din cadrul Tribunalului Mureș și de procurori de la DNA – Serviciul Teritorial Tg. Mureș, DIICOT – Serviciul Teritorial Tg. Mureș, Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureș, Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg. Mureș.

S-au alăturat acestei manifestări colegii procurori Tiberiu Onea, procuror șef DNA – Serivicul Teritorial Tg. Mureș, Alin Lazăr, procuror șef DIICOT – Serviciul Teritorial Tg. Mureș, Costea Gheorghe, procuror șef secție urmărire penală în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș și Grama Meda Petronela din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate