Secţiuni » Selected
Selected
Publicare comunicate şi informări profesionaleAnunţuri evenimenteAnunţuri de recrutare
ArticoleJurisprudenţăComunicare profesională

O nouă societate pe piaţa avocaturii de business: CSMG


30 octombrie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: SELECTED

Pe piaţa avocaturii de business din România a aparut recent un nou nume: SCA Ciobotaru, Schelean, Maier, Gavrilă (CSMG), societate înfiinţată de patru avocaţi, foşti colaboratori în cadrul Dragne şi Asociaţii.

Noua casă de avocatură este specializată şi oferă clienţilor servicii de consultanţă în domeniul afacerilor, în probleme de drept comercial, fiscal, drept financiar şi bancar, drept imobiliar şi construcţii, precum şi reprezentarea clienţilor în litigii şi arbitraj.

„Viziunea comună, seriozitatea şi profesionalismul cu care abordăm fiecare proiect ne-au adus împreună. Calitatea serviciilor juridice, efortul constant şi susţinut sunt premise care concură la succesul demersurilor şi proiectelor în care sunt implicaţi clienţii noştri. Experienţa în litigii, consultanţă şi domenii de nişă ne recomandă pe piaţa avocaturii de business.” declară Iulia Ciobotaru, Partener in cadrul CSMG.

 „Pe lângă serviciile oferite în mod tradiţional de firmele de avocatură, urmează să dezvoltăm o serie de servicii care se vor apropia de conceptul de legal outsourcing. Acestea se vor adresa în special companiilor mari, firmelor de avocatură, precum şi profesioniştilor independenţi în domeniul dreptului.”, declară Mircea Maier, Partener în cadrul CSMG. 

„Experienţa acumulată în anii de muncă pe piaţa avocaturii de business din România ne-a demonstrat că marea majoritate a clienţilor caută servicii juridice de calitate, care să se muleze pe specificul activităţii lor, în condiţiile unor costuri optime. De aceea am gândit acele servicii juridice flexibile care să vină în întâmpinarea nevoilor clienţilor noştri.”, declară Valeria Schelean, Partener în cadrul CSMG.

Am dorit să creăm un nou concept pe piaţa avocaturii, respectiv să fondăm o societate care să ofere servicii de top, specifice firmelor mari în care am lucrat fiecare dintre noi. În plus, strategia firmei noastre va presupune să păstrăm o relaţie mult mai apropiată cu clienţii noştri şi să ne implicăm în mod real în soluţionarea problemelor acestora.” declară Anamaria Gavrilă, Partener în cadrul CSMG.

Prezentarea celor patru parteneri fondatori:

Iulia Ciobotaru

Iulia Ciobotaru

Iulia Ciobotaru este specializată în drept comercial şi societar şi achiziţii publice. De asemenea, Iulia asigură asistenţă clienţilor în proiecte din domeniul energiei şi mediului, precum şi în aspecte legate de dreptul financiar şi bancar. Înainte de a fonda CSMG, Iulia a lucrat în cadrul unor case de avocatură bine-cunoscute pe piaţa avocaturii, precum Ţuca Zbârcea & Asociaţii, Dragne şi Asociatii.

Valeria Schelean

Valeria Schelean

Valeria Schelean este specializată în litigii comerciale şi arbitraj, dreptul muncii şi achiziţii publice. Înainte de a fonda CSMG, Valeria a lucrat pentru case de avocatură precum Ţuca Zbârcea & Asociaţii, Muşat & Asociaţii, Dragne şi Asociaţii. Valeria este, de asemenea, deputat în Parlamentul României, vice-preşedinte al Comisiei parlamentare pentru revizuirea Constituţiei şi Secretar al Comisiei juridice din cadrul Camerei Deputaţilor.

Mircea Maier

Mircea Maier

Mircea Maier este experimentat în probleme de drept fiscal şi administrativ şi în litigii de natură comercială şi civilă. Activitatea sa include asistenţă în probleme legate de achiziţii publice sau energie. Înainte de a fonda CSMG, Mircea a lucrat pentru Motica şi Asociaţii şi pentru Dragne şi Asociaţii.

Anamaria Gavrila

Anamaria Gavrilă

Anamaria Gavrilă are experienţă în domeniul dreptului financiar şi bancar, dreptului imobiliar şi construcţii şi în achiziţii publice, drept comercial şi societar. De asemenea, practica sa cuprinde asistarea clienţilor în legatură cu aspecte legate de proprietatea intelectuală şi dreptul concurenţei. Înainte de a fonda CSMG, Anamaria a colaborat cu Muşat & Asociaţii şi Dragne şi Asociaţii.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică