« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Concurenţă
DezbateriCărţiProfesionişti
 

Studenții și masteranzii Facultății de Drept a UB sunt asteptați la evenimentul “Concurenţa în sectoarele esenţiale ale economiei româneşti”
30.10.2013 | Daria NICULCEA

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Consiliul Concurenţei invită studenții și masteranzii Facultății de Drept, Universitatea din București la evenimentul “Concurenţa în sectoarele esenţiale ale economiei româneşti” ce va avea loc în data de 7 noiembrie 2013, la Hotel Radisson Blu, Bucureşti, Salon “Atlas 2”, potrivit unui comunicat.

Cu această ocazie, instituția organizatoare, în calitatea sa de autoritate de concurenţă ce urmăreşte să asigure funcţionarea normală şi corectă a pieţelor în vederea susţinerii intereselor consumatorilor intenţionează să lanseze spre dezbatere publică Raportul pe anul 2013 asupra concurenţei în sectoarele cheie ale economiei naţionale.

Evenimentul se va bucura de prezenţa unor valoroşi lectori atât la nivel naţional, cât şi internaţional.  De asemenea, în contextul cooperării bilaterale în domeniul concurenţei dintre Consiliul Concurenţei din România şi autoritatea de concurenţă din Ungaria (Gazdasági Versenyhivatal – GVH), vom beneficia şi de prezenţa reprezentanţilor autorităţii de concurenţă din această ţară. Vor fi invitaţi şi reprezentanţi ai Guvernului, Parlamentului, membri corporativi ai camerelor de comerţ şi industrie, experţi ai autorităţilor de reglementare, membri ai asociaţiei investitorilor străini, reprezentanţi ai mediului juridic, mediului academic, reprezentanţi mass media.

Cu ocazia sesiunii de deschidere a dezbaterilor vor fi prezentate concluziile Raportului Consiliului Concurenţei. În continuare, vor avea loc două sesiuni interactive cu temele: „Concurenţa şi utilizarea eficientă a cardurilor de plată / Metode de creştere a concurenţei pe piaţa cardurilor de plată din România” şi „Sunt suficiente amenzile pentru descurajarea cartelurilor şi bunăstarea consumatorilor?”.

Pentru ÎNREGISTRARE, trebuie să transmiteţi confirmarea participării până la data de 1 noiembrie 2013, pe adresa de e-mail:cristiana.duta@consiliulconcurentei.ro

Nu se percepe nicio taxă de participare.

 
Secţiuni: Concurență, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD