Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

ELSA București lansează programul Postuniversitaria


30 octombrie 2013 | Diana Elena ROTARU
Secţiuni: ANUNTURI, Universitaria
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

ELSA București vine în această toamnă în sprijinul studenților la Drept și anunță lansarea proiectului POSTUNIVERSITARIA, care se va desfășura în perioada 11-25 noiembrie.

Departamentul STEP (Student Trainee Exchange Programme) din cadrul asociației oferă studenţilor oportunitatea de a-şi face practica obligatorie în cadrul unor instituţii de prestigiu precum: Direcția Națională Anticorupție, Curtea de Apel, Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”, Judecătoriile Municipiului Bucureşti, Ministerul de Justiţie, Parchetele de pe lângă Judecătorii, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Serviciul de Probaţiune, Tribunalul București, Tribunalul Militar, precum și alte instituții ale statului.

Stagiul de practică este necesar nu numai pentru promovarea anului universitar, dar, în același timp oferă participanților la acest program posibilitatea de a vedea cum se aplică în practică noțiunile pe care le învață în facultate. Pentru a participa la unul dintre stagiile de practică oferite în cadrul programului Postuniversitaria, studenții trebuie să completeze formularul ce poate fi ridicat de la sediul ELSA București (Facultatea de Drept, bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46, sala 24) începând cu 29 octombrie și până pe 1 noiembrie sau poate fi descărcat direct de pe site-ul www.elsabucuresti.ro  și să se înscrie la interviu. La interviu, candidații se vor prezenta cu formularul completat și cu CV-ul personal.

Pentru mai multe informații: postuniversitaria@bucuresti.elsa.ro

ELSA București contribuie prin cele trei departamente principale (Activităţi Academice, Seminare & Conferinţe, Student Trainee Exchange Programme) la dezvoltarea culturală şi profesională a studenţilor şi a tinerilor jurişti. Implicând stagii de practică, seminare şi conferinţe, publicaţii sau procese simulate, ELSA are un singur scop, acela privind evoluţia tinerilor în sistemul juridic.

Diana Elena ROTARU
Public Relations Director
ELSA București

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro