Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

ELSA București lansează programul Postuniversitaria
30.10.2013 | Diana Elena ROTARU

JURIDICE - In Law We Trust

ELSA București vine în această toamnă în sprijinul studenților la Drept și anunță lansarea proiectului POSTUNIVERSITARIA, care se va desfășura în perioada 11-25 noiembrie.

Departamentul STEP (Student Trainee Exchange Programme) din cadrul asociației oferă studenţilor oportunitatea de a-şi face practica obligatorie în cadrul unor instituţii de prestigiu precum: Direcția Națională Anticorupție, Curtea de Apel, Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”, Judecătoriile Municipiului Bucureşti, Ministerul de Justiţie, Parchetele de pe lângă Judecătorii, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Serviciul de Probaţiune, Tribunalul București, Tribunalul Militar, precum și alte instituții ale statului.

Stagiul de practică este necesar nu numai pentru promovarea anului universitar, dar, în același timp oferă participanților la acest program posibilitatea de a vedea cum se aplică în practică noțiunile pe care le învață în facultate. Pentru a participa la unul dintre stagiile de practică oferite în cadrul programului Postuniversitaria, studenții trebuie să completeze formularul ce poate fi ridicat de la sediul ELSA București (Facultatea de Drept, bd. Mihail Kogălniceanu, nr. 36-46, sala 24) începând cu 29 octombrie și până pe 1 noiembrie sau poate fi descărcat direct de pe site-ul www.elsabucuresti.ro  și să se înscrie la interviu. La interviu, candidații se vor prezenta cu formularul completat și cu CV-ul personal.

Pentru mai multe informații: postuniversitaria@bucuresti.elsa.ro

ELSA București contribuie prin cele trei departamente principale (Activităţi Academice, Seminare & Conferinţe, Student Trainee Exchange Programme) la dezvoltarea culturală şi profesională a studenţilor şi a tinerilor jurişti. Implicând stagii de practică, seminare şi conferinţe, publicaţii sau procese simulate, ELSA are un singur scop, acela privind evoluţia tinerilor în sistemul juridic.

Diana Elena ROTARU
Public Relations Director
ELSA București

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.