Secţiuni » Arii de practică » Business » Insolvenţă
Insolvenţă
DezbateriCărţiProfesionişti

FAIRSOLVE lansează noi servicii pentru vânzarea şi cumpărarea de bunuri aflate în executare silită sau lichidare judiciară


30 octombrie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Platforma de licitaţii online FAIRSOLVE lansează noi servicii pentru vânzarea şi cumpărarea de bunuri aflate în executare silită sau lichidare judiciară

Teren intravilan în sectorul 3 din Bucuresti la 60 euro/mp sau teren intravilan în judeţul Timiş la 5 euro/mp, auto-utilitară Mercedes Sprinter la 2160 euro sau Audi A4 la 19.180 lei, staţie de betoane la 7.890 lei sau apartament cu 3 camere în Galati la 39.675 euro, sunt doar câteva exemple de bunuri achiziţionate pe platfoma de licitaţii online Fairsolve, pe care o descoperim într- un nou format grafic, accesibil şi intuitiv tuturor celor care doresc să vândă sau să cumpere într-o manieră legală, eficientă şi transparentă.

Încă din prima pagină a platformei Fairsolve.com, cei interesaţi au acum instrumente avansate de filtrare a bunurilor licitate, incluzând posibilitatea de a viziona cele mai noi anunţuri şi cele mai atractive licitaţii precum şi licitaţiile cu reducere. Potenţialii cumpărători pot căuta cele mai oportune licitaţii în funcţie de preţul cerut şi de discount-ul oferit de vânzător.

În continuare, fie că doresc să liciteze sau să ofere spre cumpărare bunuri aflate în proprietate personală ori în numele unor debitori, utilizatorii platformei trebuie să se înregistreze mai întâi ca membri ai comunităţii online. Cei interesaţi de achiziţii vor putea participa la licitaţii în mod direct şi transparent.

Lansată în 2011, Fairsolve rămâne singura platformă care facilitează comercializarea online de bunuri supuse vânzării forţate, punând în legătură practicienii în insolvenţă, executorii judecătoreşti şi instituţiile financiare cu potenţiali cumpărători din ţară şi din străinătate. Platforma este deschisă şi vânzărilor sau licitaţiilor de produse şi servicii aflate în proprietate privată şi necondiţionate juridic.

Sub motto-ul „Bunuri executate silit, la preţul corect”, Fairsolve asigură marketingul activ al licitaţiilor, înscrierea şi selectarea participanţilor la licitaţie, licitaţia propriu zisă şi comunicarea între parţile dosarului de executare silită sau de insolvenţă.

Platforma Fairsolve este deţinută în parteneriat de experţii în insolvenţă Gheorghe PipereaMircea Deaconu şi Florian Mateiţăasociaţi în societatea de practicieni în insolvenţă RomInsolv SPRLLucian Despoiu fondator şi Managing Partner Kondiment Gmbh, unul dintre pionierii marketingului online din România şi Dragoş Stanca, Managing Partner Thinkdigital, specialist în comunicare media şi antreprenor.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii