Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Recuperare creanţe
Recuperare creanţe
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

FAIRSOLVE lansează noi servicii pentru vânzarea şi cumpărarea de bunuri aflate în executare silită sau lichidare judiciară
30.10.2013 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Insolvență, Recuperare creanțe
JURIDICE - In Law We Trust

Platforma de licitaţii online FAIRSOLVE lansează noi servicii pentru vânzarea şi cumpărarea de bunuri aflate în executare silită sau lichidare judiciară

Teren intravilan în sectorul 3 din Bucuresti la 60 euro/mp sau teren intravilan în judeţul Timiş la 5 euro/mp, auto-utilitară Mercedes Sprinter la 2160 euro sau Audi A4 la 19.180 lei, staţie de betoane la 7.890 lei sau apartament cu 3 camere în Galati la 39.675 euro, sunt doar câteva exemple de bunuri achiziţionate pe platfoma de licitaţii online Fairsolve, pe care o descoperim într- un nou format grafic, accesibil şi intuitiv tuturor celor care doresc să vândă sau să cumpere într-o manieră legală, eficientă şi transparentă.

Încă din prima pagină a platformei Fairsolve.com, cei interesaţi au acum instrumente avansate de filtrare a bunurilor licitate, incluzând posibilitatea de a viziona cele mai noi anunţuri şi cele mai atractive licitaţii precum şi licitaţiile cu reducere. Potenţialii cumpărători pot căuta cele mai oportune licitaţii în funcţie de preţul cerut şi de discount-ul oferit de vânzător.

În continuare, fie că doresc să liciteze sau să ofere spre cumpărare bunuri aflate în proprietate personală ori în numele unor debitori, utilizatorii platformei trebuie să se înregistreze mai întâi ca membri ai comunităţii online. Cei interesaţi de achiziţii vor putea participa la licitaţii în mod direct şi transparent.

Lansată în 2011, Fairsolve rămâne singura platformă care facilitează comercializarea online de bunuri supuse vânzării forţate, punând în legătură practicienii în insolvenţă, executorii judecătoreşti şi instituţiile financiare cu potenţiali cumpărători din ţară şi din străinătate. Platforma este deschisă şi vânzărilor sau licitaţiilor de produse şi servicii aflate în proprietate privată şi necondiţionate juridic.

Sub motto-ul „Bunuri executate silit, la preţul corect”, Fairsolve asigură marketingul activ al licitaţiilor, înscrierea şi selectarea participanţilor la licitaţie, licitaţia propriu zisă şi comunicarea între parţile dosarului de executare silită sau de insolvenţă.

Platforma Fairsolve este deţinută în parteneriat de experţii în insolvenţă Gheorghe PipereaMircea Deaconu şi Florian Mateiţăasociaţi în societatea de practicieni în insolvenţă RomInsolv SPRLLucian Despoiu fondator şi Managing Partner Kondiment Gmbh, unul dintre pionierii marketingului online din România şi Dragoş Stanca, Managing Partner Thinkdigital, specialist în comunicare media şi antreprenor.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti