Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Olt colaborează cu Judecătoria Slatina pentru îmbunătățirea activității instanței.UPDATE


5 noiembrie 2013 | JURIDICE.ro
Secţiuni: UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

5 noiembrie 2013: Baroul Olt a dat publicității luni, 5 noiembrie 2013, un comunicat prin care informează cu privire la cererile formulate de avocați în legătură cu practica neunitară a instanțelor. Acestea trebuie depuse până pe data de 18 ale lunii, pentru a putea fi înaintate Judecătoriei Slatina în timp util.

Pentru a asigura o cât mai bună înțelegere și abordare a problemelor de drept ce au condus la pronunțarea unor soluții diferite, este indicat ca cererile să fie însoțite de copii ale hotărârilor judecătorești sau de numărul dosarelor și a hotărârilor.

***

31 octombrie 2013: Baroul Olt a primit din partea Judecătoriei Slatina propunerea ca avocații, membri ai baroului, să depună, până pe data de 20 ale fiecărei luni, eventuale nemulțumiri cu privire la activitatea instanței pentru a putea fi discutate în cadrul ședințelor lunare, potrivit unui comunicat.

Pe această cale, Judecătoria îi informează pe avocați că în cadrul discuțiilor sunt abordate probleme de practică judiciară, care au condus la pronunțarea unor decizii diferite. Astfel, membrii baroului care semnalează decizii diferite în probleme similare de drept sunt sfătuiți să sesizeze Judecătoria, incluzând numărul hotărârii sau al dosarului în cererea lor.

 

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro