(P) Admitere în magistratură 2014. Curs de lungă durată: 7 decembrie 2013-27 aprilie 2014 + ofertă specială


4 decembrie 2013 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Admitere în profesii juridice, ANUNTURI
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Euro Best Team va invita sa participati la Cursul de Pregatire pentru Admitere la Magistratura, organizat la Bucuresti, in perioada 7 decembrie 2013-27 aprilie 2014. Cursul are 170 de ore si se desfasoara in zilele de sambata si duminica.

Cursul de Pregatire pentru Admitere in Magistratura si INM ofera participantilor un cadru profesionist si adecvat pregatirii viitorilor magistrati, prin proceduri de organizare a tematicii de concurs, tehnici de invatare, tehnici de abordare a grilelor de concurs, parcurgerea integrala a tematicii de examen, aplicatii si dezbateri. Cursul este 100% interactiv.

Cursul acopera urmatoarele discipline de concurs: Dreptul Civil, Dreptul Penal, Procedura Civila, Procedura Penala, Rationament logic si Interviu si contine o sesiune speciala de simulare a examenului de admitere la magistratura, in conditii similare organizarii concursului de catre INM.

Echipa de lectori este formata din magistrati de cariera cu o bogata experienta in practica judiciara, fosti lectori INM, profesori de renume care au coordonat echipe de experti pentru elaborarea noilor coduri.


Obiectivele cursului
• intelegerea modului de elaborare a grilelor de concurs;
• deprinderea tehnicilor de abordare si solutionare a grilelor de concurs;
• dezbateri, studii de caz, aplicatii pe baza grilelor de concurs ale sesiunilor de admitere anterioare;
• sprijinirea candidatilor in consolidarea cunostintelor teoretice;
• simulare examene de admitere
Cursul se incheie cu o sesiune de simulare atat la proba juridica, cat si la probele rationament logic si interviu, lucru care contribuie la diminuarea emotiilor, identificarea lacunelor si evaluarea realista a sanselor de reusita.


Cursul se adreseaza absolventilor si studentilor de la facultatile de drept, precum si juristilor din categoriile mentionate pe site-ul Institutului National al Magistraturiifostii judecatori si procurori care si-au incetat activitatea din motive neimputabile, personalul de specialitate juridica prevazut de art. 87 alin. 1 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, avocatii, notarii, asistentii judiciari, consilierii juridici, personalul de probatiune cu studii superioare juridice, ofiterii de politie judiciara cu studii superioare juridice, grefierii cu studii superioare juridice, persoanele care au indeplinit functii de specialitate juridica in aparatul Parlamentului, Administratiei Prezidentiale, Guvernului, Curtii Constitutionale, Avocatului Poporului, Curtii de Conturi sau al Consiliului Legislativ, din Institutul de Cercetari Juridice al Academiei Romane si Institutul Roman pentru Drepturile Omului, cadrele didactice din invatamantul juridic superior acreditat, precum si magistratii-asistenti de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, cu o vechime in specialitate de cel putin 5 ani, la data sustinerii testului grila, daca indeplinesc conditiile prevazute la art. 14 alin. (2) si, dupa caz, la art. 32 din Legea nr. 303/2004.


Rezultatele Cursului de Admitere in Magistratura organizat de Euro Best Team

Prima sesiune a cursului organizat de Euro Best Team in 2011, a fost o premiera in Romania, si a aparut din initiativa candidatilor la magistratura. Cursul s-a bucurat de succes imediat mai ales datorita echipei de lectori, dar si pentru faptul ca a raspuns unei nevoi reale in procesul de pregatire.

Pentru a mari sansele de reusita si luand in considerare feedbackurile si recomandarile cursantilor, incepand cu toamna anului 2012, Euro Best Team a introdus in programul de pregatire inca doua cursuri: Curs de rationament logic si Seminar de pregatire pentru proba interviu.

Cele doua cursuri acopera doua probe, care aparent nu necesita o pregatire specializata, dar care fac diferenta in punctajul de concurs. Din totalul persoanelor pregatite la Cursul pentru Admitere in Magistratura organizat de Euro Best Team, 79 de persoane au fost admise la concursurile organizate in 2012 si 2013.

Pana acum Euro Best Team a pregatit peste 500 de candidati din toata tara, atat studenti din anii trei si patru cat si absolventi ai Facultatii de Drept cu cinci ani vechime. Pregatirea s-a facut atat pentru admiterea la INM cat si pentru admiterea in magistratura pentru juristii cu minimum cinci ani vechime.


OFERTA SPECIALA: pentru utilizatorii JURIDICE.ro se aplica o reducere de 500 de lei fata de preturile afisate pe site.


Detalii: http://www.eurobestteam.ro/admitere-magistratura

Madalina Nedelcu
Manager Formare
0726615538
madalina.nedelcu@eurobestteam.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro