TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

BOŞTINĂ & ASOCIAŢII câștigă disputa cu ANI, în favoarea lui Ovidiu Silaghi
04.11.2013 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Curtea de Apel Oradea, secţia a II-a Civilă, de contencios administrativ şi fiscal, a decis în 24 octombrie 2013  în favoarea fostului Ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi, în disputa cu Agenţia Naţională de Integritate. Instanţa a considerat ca inadmisibilă plângerea formulată de ANI faţă de soluţia dispusă anterior în dosarul nr. 1/2012 unde, prin Ordonanța de clasare nr. 1 din 12 aprilie 2013, aceeaşi instanţă infirmase în mod irevocabil concluziile Raportului de evaluare nr. 50976/G/II/9 noiembrie 2012, întocmit de ANI, în raport cu veniturile realizate de domnul Silaghi Ovidiu loan împreună cu familia, precum şi respectarea regimului juridic al conflictelor de interese, conform lucrării nr. 34785/S/II/23 iulie 2012. Apararea a fost asigurată de av. Ovidiu Mihuţ, avocat partener în cadrul casei de avocatură BOŞTINĂ & ASOCIAŢII, ajutat de avocat Valeriu Bancea, prodecan al Baroului Satu Mare, informează TopLegal.ro.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate