Secţiuni » Arii de practică » Business » Afaceri transfrontaliere
Afaceri transfrontaliere
CărţiProfesionişti

Sesiunea Internaţională de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti „LEGE SAPERE AUDE!” – Târgu Jiu, 15-17 noiembrie 2013
04.11.2013 | Daria NICULCEA

Secţiuni: Afaceri transfrontaliere, Dreptul Uniunii Europene, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

Facultatea de Relaţii Internaţionale, Drept şi Ştiinţe Administrative a Universității „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu, în colaborare cu Liga Studenţilor din cadrul aceleiași universități, organizează în perioada 15-17 noiembrie 2013 cea de-a V-a ediţie a Sesiunii Internaţionale de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti „LEGE SAPERE AUDE!”.

Sesiunea este dedicată studenţilor de la nivel de licenţă şi masterat a facultăţilor cu profil social din ţară şi din străinătate și oferă participanţilor posibilitatea de a-şi prezenta activităţile/lucrările lor ştiinţifice în următoarele domenii:
1. Drept Public
2. Drept Privat
3. Drept International şi European.

Termenul limită pentru trimiterea fişei de înscriere este 30 octombrie 2013, iar data limită pentru trimiterea lucrării in extenso si confirmarea participării este 5 noiembrie 2013.

Pentru mai multe informaţii puteţi accesa site-ul: www.lsucb.ro/legesapereaude.

Dorina NICULCEA

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti