Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Craiova. Cursul de pregătire inițială – 7 noiembrie 2013


7 noiembrie 2013 | JURIDICE.ro
Secţiuni: UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților – Centrul Teritorial Craiova dat publicității miercuri, 6 noiembrie 2013, programul cursurilor de pregătire profesională inițială pentru avocații stagiari de anul I.

Astfel, pentru luna noiembrie 2013 sunt programate două cursuri, ce vor avea loc la sediul Baroului Dolj, sala de cursuri a INPPA Craiova:
1. Redactarea unei cereri de chemare în judecată – joi, 7 noiembrie 2013, între orele 14.00-16.00
2. Redactarea unei cereri prin care se solicită încuviinţarea unor probe – joi, 7 noiembrie 2013, între orele 16.00-18.00

:: programul de pregătire inițială 2013

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro