TOP LEGAL
 1 comentariu | 
Print Friendly, PDF & Email

CJUE s-a pronunțat ref. TVA pentru tranzacțiile imobiliare ale persoanelor fizice
07.11.2013 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Curtea de Justiție a Uniunii Europene s-a pronunțat astăzi, 7 noiembrie 2013, în cauzele conexate C‑249/12 și C‑250/12 Corina Tulică Hrisi și Călin Ion Plavoșin, cauze referitoare la modalitatea de calcul a TVA la tranzacțiile imobiliare efectuate de persoanele fizice care ulterior au fost calificate ca persoane impozabile obligate la plata TVA, de către autoritățile fiscale, informează TopLegal.ro.

Avocații implicați în acest dosar au fost: Luisiana Dobrinescu și Ionuț Dobrinescu (DOBRINESCU DOBREV SCA) și Gabriel Biriș (BIRIȘ GORAN SCA).

Această decizie va influența miile de dosare aflate pe rolul intanțelor de judecată, în prezent suspendate.

:: detalii pe TopLegal.ro

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “CJUE s-a pronunțat ref. TVA pentru tranzacțiile imobiliare ale persoanelor fizice”

  1. Informatie incompleta. Meritul apartine mai multor persoane…. MODERAT In ce priveste cauza Plavosin meritul ii revine Dnei Av. Daniela Gunther.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate