TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

O nouă victorie a avocaţilor STOICA & Asociații pe frontul taxei clawback
08.11.2013 | JURIDICE.ro


Curtea de Apel București a anulat marți, 5 noiembrie 2013, încă o notificare transmisă de CNAS, care a stat la baza calculării taxei clawback aferente trimestrului I al anului 2012, în cuantum de aproximativ 3 milioane Euro. Această soluţie a instanţei vine la o săptămână după ce echipa de avocaţi STOICA & Asociații, formată din Dan-Rareş Răducanu şi Oana Zamă, sub coordonarea prof. univ. Valeriu Stoica, a obținut pentru aceiași trei mari producători de medicamente din cadrul aceluiași holding farmaceutic, anularea actelor administrative prin care CNAS comunicase valorile necesare calculării taxei clawback pe trimestrul IV 2011, în cuantum de 1.88 milioane EUR, informează TopLegal.ro.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate