« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Summitul de la Vilnius, Parteneriatul Estic și perspectiva europeană a Republicii Moldova – Cluj-Napoca, 8 noiembrie 2013
08.11.2013 | Daria NICULCEA

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Universitatea Babeş-Bolyai găzduiește astăzi, pe 8 noiembrie 2013, dezbaterea cu titlul „Summitul de la Vilnius, Parteneriatul Estic și perspectiva europeană a Republicii Moldova”,  în Aula Facultății de Studii Europene (str. Em. de Martonne nr. 1, Cluj-Napoca). Evenimentul este organizat de Grupul de Reflecție și Analiză Internațională CITADEL în colaborare cu Facultatea de Studii Europene din cadrul UBB, Institutul de Cercetări Europene al Universității Babeş-Bolyai și Catedra Ad Personam Jean Monnet Vasile Pușcaș, European Politics and European Negotiations.

Invitați speciali la acest eveniment sunt: conf. univ. dr. Bogdan Aurescu, secretar de stat pentru afaceri strategice din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, E.S. Iurie Reniță, ambasadorul Republicii Moldova în România, prof. univ. dr. Vasile Pușcaș, directorul Institutului de Cercetări Europene și prof. dr. Dan Dungaciu, directorul Institutului de Științe Politice și Relații Internaționale al Academiei Române.

Grupul de Reflecție și Analiză Internațională CITADEL a fost înființat în acest an la Cluj-Napoca și reunește specialiști în domeniile: relații internaționale şi studii europene, ştiinţe politice, studii americane, afaceri europene, negocieri internaționale, geopolitică și geostrategie. CITADEL organizează periodic mese rotunde, dezbateri şi conferinţe ce vizează teme aflate pe agenda politică internațională. Tema principală din această toamnă la nivel european este Summitul de la Vilnius din 28-29 noiembrie 2013, când Ucraina ar putea semna un acord de asociere la Uniunea Europeană, iar alte două ţări, Georgia şi Republica Moldova, ar putea parafa astfel de acorduri. Acordurile de Asociere reprezintă pentru aceste state înscrierea pe drumul spre Uniunea Europeană.

Dorina NICULCEA

 
Secţiuni: UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD