Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Școala Națională de Grefieri organizează cursuri de engleză juridică
08.11.2013 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Având în vedere contextul creat de tendinţa europeană actuală privind evoluţia profesiei de grefier, activitatea de formare profesională a Şcolii Naţionale de Grefieri este în continuă dezvoltare. Astfel, graţie parteneriatului semnat cu British Council România, Şcoala Naţională de Grefieri anunţă începerea noilor cursuri de engleză juridică pentru promoţia 2013-2014 a cursanţilor SNG, din data de 15 noiembrie 2013.

Ca noutate, aceste cursuri se vor desfăşura în laboratoarele informatice, pe platforma de eLearning a Şcolii, urmând ca în viitorul apropiat, cursul de engleză juridică să se organizeze şi pentru grefierii din cadrul instanţelor şi parchetelor, în cadrul programului de formare continuă, la distanţă.

Cursul de engleză juridică, “English for Legal Purposes”, face parte din noua strategie de formare a SNG, orientată spre revalorizarea şi restructurarea profesiei de grefier, prin dezvoltarea de abilităţi teoretice, practice dar şi non-juridice, în vederea pregătirii grefierilor ca adevăraţi profesionişti ai dreptului.

 

Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.