Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Proiectul ADSA ”Împreună să stopăm infracțiunile din școli” debutează în Ilfov. UPDATE: VIDEO
15.11.2013 | Daniel FENECHIU

UPDATE: VIDEO

Incepand de luni, 11 noiembrie 2013, proiectul ADSA„IMPREUNA SA STOPAM INFRACTIUNILE DIN SCOLI”, intra in etapa a doua, etapa realizata in colaborare cu Baroul Ilfov, care se desfasoara, in scoli si licee din Judetul Ilfov. Mai exact, prin participarea confratilor Ene Mirela, Cocan Mihaela, Diaconeasa Liviu, Mitran-Costache Oana-Elena, Paun Alexandru, Popescu-Proorocu Carmen-Coca, Scarlatescu Mihaela, Stan Marian, Stefan Cornel, Vasinca Lucian si Zamfirescu Adrian-Doru – toti avocati in Baroul Ilfov, elevilor din clasele a VIII-a, a IX-a si a X-a din cadrul unor scoli si licee din Judetul Ilfov – Buftea, Cornetu, Voluntari, Otopeni, Snagov, Balotesti, Ciolpani, Dobroesti, Bragadiru si Berceni le vor fi prezentate cele mai frecvente infractiuni savarsite in scoli sau de elevi si liceeni, prezentarile, ilustrate cu slide-uri, fiind urmate de dezbateri.

Partenerii etapei a II-a a proiectului sunt Agentia Nationala Antidrog, Jandarmeria Romana si Inspectoratul Scolar Ilfov, carora le multumim inca odata pentru ca sunt alaturi de noi. Totodata ADSA multumeste Consiliului Baroului Ilfov si Decanului acestui Barou – av. dr. Serban Lovin pentru implicarea majora in derularea etapei a II- a a proiectului nostru, realizata in principal prin furnizarea lectorilor dintre avocatii Baroului Ilfov.

Proiectul „IMPREUNA SA STOPAM INFRACTIUNILE DIN SCOLI” a fost initiat de Asociatia pentru Dialog si Solidaritate a Avocatilor – ADSA, in urma unei propuneri a colegei noastre Ema Aronvicepresedinte ADSA, etapa pilot – coordonata de colega noastra Gabriela Savu, vicepresedinte ADSA, fiind desfasurata in 6 scoli si licee din sectorul 4 Bucuresti. Etapa pilot a fost realizata cu sprijinul partenerilor proiectului, respectiv: Camera Deputatilor, Consiliul Local si Primarul Sectorului 4, Agentia Nationala Antidrog, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Jandarmeria Romana si Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti.

Etapa a treia a proiectului se va desfasura in scolile si liceele din Bucuresti, incepand cu februarie 2014.

Daniel FENECHIU
avocat, președinte Asociatia pentru Dialog si Solidaritate a Avocatilor


Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , , , , , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.