Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM a avizat pozitiv procurorii candidați pentru funcțiile de conducere din cadrul DNA

12.11.2013 | JURIDICE.ro

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii i-a intervievat, în ședința de luni, 11 noiembrie 2013, pe procurorul Popovici Gheorghe – pentru funcția de procuror șef al Secției de combatere a corupției, pe procurorul Volintiru Dănuț – pentru funcția de procuror șef adjunct al Secției de combatere a corupției și pe procurora Maria Alexandru – pentru funcția de procuror șef adjunct al Secției de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție.

Toți trei au primit aviz pozitiv, cu unanimitate de voturi, potrivit unui comunicat al CSM.


Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership