JURIDICE FLUX (Ultimele titluri)
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Înregistrările video sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj, Timiş, Prahova şi Sibiu. Se acordă 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti, membrii UNELM şi notarii Camerei Notarilor Publici Bucureşti.
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

Conferința Națională a Asociației Magistraților din România. București – 22 noiembrie 2013

12.11.2013 | JURIDICE.ro

Asociația Magistraților din România a hotărât în ședința din 9 octombrie 2013, convocarea Conferinței Naționale în data de 22 noiembrie 2013, potrivit unei informări postate pe site-ul oficial.

Astfel, Conferința va avea loc la Palatul Parlamentului, Sala Drepturilor Omului, începând cu ora 9.30, și sunt așteptați unul sau doi reprezentanți din fiecare filială, costurile cu transportul și cazarea fiind suportate fie de participanți fie de către filiale. În acest sens, AMR a anunțat că va face rezervări la hotel pentru cei care doresc acest lucru. La lucrările conferinței pot participa și alți magistrați, fără a avea drept de vot, în condiţii financiare similare celor aplicabile reprezentanţilor filialelor.

De asemenea, în cazul în care nu se va întruni cvorumul necesar de reprezentanți, lucrările vor fi amânate până sâmbătă, 23 noiembrie 2013, începând cu ora 9.30, la Palatul Parlamentului, Sala Drepturilor Omului.

Participanții vor primi informații suplimentare via e-mail.

 


Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.


Irina Maria STANCU


Oana ISPAS


Radu Slăvoiu


Livia Dianu-Buja


Ștefania Stoica


Luminița Malanciuc


Ioana-Olivia Voicu


Eduard Toma-Apostol


Florina-Lăcrămioara Drăgan

No announcement available or all announcement expired.