Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

A patra reuniune a Platformei de cooperare a societăţii civile


13 noiembrie 2013 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Drept penal, Sistemul judiciar

Ministerul Justiției va organiza marți, 19 noiembrie 2013, începând cu ora 10.00, în Sala de Consiliu a ministerului, cea de-a patra reuniune a Platformei de cooperare a societăţii civile, parte a Strategiei Naționale Anticorupție 2012-2015, potrivit unei informări postate pe site-ul instituției.

În cadrul reuniunii va fi publicat Raportul semestrial privind implementarea SNA și vor avea loc prezentări ale experților cu privire la procesul de evaluare. De asemenea, organizațiile participante vor oferi detalii cu privire la recentele evoluții în implementarea Strategiei, iar organizatorii vor da o serie de informări privind procedurile aferente rundei a doua de evaluări.

Participanții se pot înscrie până pe 15 noiembrie 2013, prin comunicarea datelor reprezentantului la adresele de e-mail: stefaniaduta@just.ro şi anca.stroe@just.ro sau la telefon: 037.204.1060, fax: 037.204.1061.

Pentru informații suplimentare, doritorii îl pot contacta pe Cornel-Virgiliu CĂLINESCU, şeful Oficiului Naţional de Prevenire a Criminalităţii şi Cooperare pentru Recuperarea Creanţelor provenite din Infracţiuni, la tel: 037.204.1060; fax: 037.204.1061, e-mail cornel.calinescu@just.ro.

 

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică