Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Rusia, în Consiliul pentru Drepturile Omului al ONU
15.11.2013 | Daria NICULCEA

Rusia, Cuba, Arabia Saudită și China au fost alese marți, pe 12 noiembrie 2013, în Consiliul pentru Drepturile Omului al ONU, potrivit Reuters.

În favoarea Rusiei au votat 176 din totalul de 191 de state membre. Anterior, Rusia a fost membră a Consiliului de două ori, din 2006 până la 2012.

Au fost alese 14 noi state membre care vor lucra timp de 3 ani în cadrul Consiliului pentru Drepturile Omului, începând cu 1 ianuarie 2014, printre care și Cuba, Arabia Saudită și China.

Consiliul pentru Drepturile Omului al ONU a fost instituit în urma rezoluţiei adoptată de Adunarea Generală a ONU la 15 martie 2006. Din el fac parte 47 de state care sunt alese în urma unui vot secret pe un termen de 3 ani.

Dorina NICULCEA


Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.