Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

MSI. Modificarea ofertei pentru servicii de consultanță în vederea privatizării Romtelecom


13 noiembrie 2013 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Ministerul pentru Societatea Informațională a dat publicității marți, 12 noiembrie 2013, un comunicat privind modificarea cererii de ofertă pentru servicii de consultanță în vederea privatizării Romtelecom.

În urma unei solicitări de clarificări din partea unui ofertant, MSI a decis modificarea criteriului special de calificare indicat la punctul 5 din anunțul inițial, după cum urmează: „Ofertanţii să nu fi derulat direct sau indirect (prin entităţi afiliate) în ultimii 3 ani: (i) contracte de consultanţă încheiate cu S.C. Romtelecom S.A., (ii) contracte de consultanţă încheiate cu S.C. Cosmote Romanian Mobile Telecommunications S.A. sau (iii) contracte de orice natură încheiate cu “OTE” în legătură cu ROMTELECOM. ”

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro